Челентано на Олімпі
Премія «Український Продовольчий Олімп» заснована за ініціативою професійних асоціацій харчової галузі на початку 2006 року. Метою створення програми «Український Продовольчий Олімп» є не тільки нагородження кращих у своїй сфері компаній і фахівців, інформаційна підтримка й висвітлення в ЗМІ на загальнодержавному рівні видатних досягнень вітчизняного бізнесу, але й аналіз різних сегментів ринку харчових продуктів на основі маркетингових досліджень та подальша інформаційна орієнтація споживачів, українських і закордонних партнерів, громадськості.
Лауреатами премії можуть стати підприємства продовольчого комплексу, які є лідерами у своїй галузі та пройдуть двоетапний відбір: аналіз на підставі відповідних коефіцієнтів, показників динаміки розвитку та оцінку реноме компанії на підставі публікацій у ЗМІ, відгуків клієнтів і партнерів та висновків Експертної ради.
В 2007 році Піца Челентано™ стала лауреатом премії «Український Продовольчий Олімп» в номінації «Найбільша мережа ресторанів швидкого обслуговування в Україні»
За створення і утримання лідерських позицій на ринку громадського харчування високі темпи розвитку мережі, миттєве реагування на технологічні інновації на ринку та неповторний імідж.
Піца Челентано™ є найбільшою мережею ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Усього на сьогоднішній день 105 закладів, з них: у Західному регіоні – 21, у Східному регіоні – 25, у Південному – 25, у Центральному – 34.
www.prodolimp.com.uaчитать статьи
Meat Bar от «Мястория» — это заведение современного формата fast casual, в основе которого лежит шаурма и бургеры с томленым мясом.
Удобная концепция сочетала в себе вкусовые предпочтения ценителей свежей выпечки, кондитерских вкусностей и свежего кофе.
Открывая пиццерию, каждый предприниматель мечтает об успехе, уникальности и расширении своего бизнеса.
Кто получил награду UBA 2023?
Что отличает пиццу «ROMA ДОМА» от других?
ТОП читаемости
Если задумались над вопросом «А для чего мне аналитика?», вот несколько метрик, которые помогут понять, зачем вам это нужно.
Хотя в среднем рентабельность клинингового бизнеса составляет 10%, это не отпугивает предпринимателей. Ведь спрос на услуги ежегодно увеличивается
Как легко открыть салон красоты в Польше? Мифы и реальность.
Наценка на каждой креветке составляет 100% от себестоимости
Джоббинг или собственная автомобильная заправка?
на форуме
Кофейный бархат: мобильный кофе в стрит-фуде
Мне понравился кофе Arabica Colombia Supremo. У него бархатный вкус, немного сладковатый с небольшой...
форнетти
Frozenfood.com.ua
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план
Компания ООО «Т.Д.Гермес» ,сайт pivzavod-germes.ru, - российский производитель пивоваренного...
Вареники ТУТ и там по франчайзингу
Доброго дня! Цікавить франшиза "Вареники ТУТ". Тел.: 0979954825
Cinnabon: новое местожительство
Рассматривала несколько франшиз в сфере общепита, понравился Синнабон😊. Красиво,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация