Козырная Карта меняет планы и цели

Підвищення цін відбуватиметься не відразу, а поступово - на кілька відсотків щомісяця, коментує ситуацію голова наглядової ради компанії Андрій Задорожній
Суббота
15.11.2008
До лютого 2009 року у всіх ресторанах мережі "Козирна Карта" ціни збільшаться на 20%
 

Зміні піддалися також плани компанії щодо відкриття нових ресторанів. Пан Задорожній стверджує, що "Козирна Карта" не відмовилася від своїх проектів, але через відомі проблеми в економіці будівництво нових закладів буде вестися менш інтенсивно, ніж планувалося раніше.

Сьогодні відкривають ті ресторани, які не мають потреби в залученні банківського кредиту, або ж фінансуються партнерами, оскільки мережа ресторанів розвивається як власними силами так і за допомогою франчайзингової схеми співпраці.

Сьогодні в мережі "Козирної Карти" 92 ресторани. З початку 2008 року відкрилися 32 нових ресторанів, а 15 ресторанів, що перебувають на завершальній стадії готовності - відкриються найближчим часом. В день відвідувачами ресторанів "Козирної Карти" є більш ніж 10 тис. клієнтів - прошарок найбільш заможного та платоспроможного населення України.


на форуме

Кофейный бархат: мобильный кофе в стрит-фуде

Мне понравился кофе Arabica Colombia Supremo. У него бархатный вкус, немного сладковатый с небольшой...

2 комментарии
последняя 09.02.2021
форнетти

Frozenfood.com.ua

125 комментарии
последняя 22.04.2020
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Компания ООО «Т.Д.Гермес» ,сайт pivzavod-germes.ru, - российский производитель пивоваренного...

2 комментарии
последняя 06.04.2020
Вареники ТУТ и там по франчайзингу

Доброго дня! Цікавить франшиза "Вареники ТУТ". Тел.: 0979954825

1 комментарии
последняя 09.02.2020
Cinnabon: новое местожительство

Рассматривала несколько франшиз в сфере общепита, понравился Синнабон😊. Красиво,...

1 комментарии
последняя 20.08.2019
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 комментарии
последняя 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 комментарии
последняя 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 комментарии
последняя 16.04.2016