НАЙ
О франшизе
Описание
Міжнародна мережа ресторанів сучасної кухні від Володимира Ярославського
Modern cuisine with ukrainian heart
Nai — міжнародна франшиза родом з України. Меню та концепція розроблені відомим шефом Володимиром Ярославським та адаптовані під гостей різних національностей. Унікальні страви, сучасна подача, акцент на деталях, високий рівень сервісу — ми створюємо позитивний гастродосвід для кожного.
Франшиза розроблена таким чином, аби ви змогли відкрити ресторан навіть без досвіду. Бо він є в нас, а у вас є — гастромрія. Вона реалізується завдяки власній автоматизованій ІТ-системі, чітким міжнародним стандартам, новому погляду на формат франчайзингу, команді, яка закриває 80% роботи: від відкриття — до маркетингу та подальшого розвитку ресторану.
Робимо процес відкриття ресторану легким, комфортним і послідовним. Допомагаємо франчайзі проходити цей шлях з підтримкою 24/7. Позбавляємо головного болю та хаосу, зменшуємо суму інвестицій на запуск гастропроєкту мінімум на 20%. — Команда Nai
Для кого франшиза
-
Діючі ресторатори та підприємці
Втілите власні амбіції в ще одному успішному бізнесі, диверсифікуєте ризики, масштабуєте діяльність, відкриєте власний ресторан під сильним брендом і матимете додаткове джерело прибутку.
-
Новачки без досвіду
Покроково пройдете увесь процес реалізації проєкту разом з командою, яка забирає на себе 80% роботи. Запустите власний бізнес без помилок і зменшите суму інвестицій мінімум на 20% у порівнянні з самостійним відкриттям.
-
Місцеві жителі та українці за кордоном, які починають по-новому
За 5-6 місяців побудуєте бізнес з нуля з підтримкою команди, розвиватимете український проєкт у світі та популяризуватимете культуру.
Переваги франшизи
- Франшиза для новачків та новаторів
- Франшиза для рестораторів та бізнесменів із досвідом
- Франшиза з сильним особистим брендом співзасновника та бренд-шефа Володимира Ярославського
- Франшиза з реальними чесними цифрами
- Франшиза з ІТ-системою та маркетинговим відділом
- Франшиза з оптимізацією витрат і прибутковою моделлю
- Франшиза, яка супроводжує партнерів не лише під час відкриття, а й після
- Франшиза з унікальними програмами навчання для франчайзі та їх команд
cобственных точек
2
франчайзинговых точек
2 (у процесі відкриття — 12)
Галерея
Условия франшизы
поддержка для франчайзи
- франчайзинговий пакет;
- фінансова модель;
- договір франчайзингу;
- ТМ;
- маркетинг;
- брендбук;
- дизайн-проект;
- навчання персоналу;
- CRM;
- виїзд/ затвердження локації;
- постачальники;
- технологічні карти;
- персональний менеджер;
- технічне відкриття;
- пускова команда.
необходимая сумма инвестиций
Створюємо простори, де будь-хто зможе насолодитись смачною їжею в будь-якому куточку світу за будь-якої погоди та нагоди. Настільки чесно та щиро, наче вдома.
- Вступний внесок — від 40 000$
- Інвестиції на запуск — від 280 000$ до 500 000$
- Період окупності — від 24 місяців
- Необхідна площа — 140-180 кв.м.
- Чистий прибуток — від 12 000$
главные требования
ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:
- місто з населенням від 100 000 чол.
- електроенергія — від 80 кВТ
- нежитловий фонд;
- можливість встановити припливно-витяжну систему вентиляції;
- наявність фази 380 або можливість її підведення;
- наявність другого входу;
Контактная информация о франчайзере
Контактное лицо
Олена Товстоляк
Узнать больше
читать статьи
ТОП читаемости
Методом собственных проб и поисков мы сформировали прибыльную бизнес-модель, выдерживающую экономическую нестабильность и вызовы современности.
Meat Bar от «Мястория» — это заведение современного формата fast casual, в основе которого лежит шаурма и бургеры с томленым мясом.
Удобная концепция сочетала в себе вкусовые предпочтения ценителей свежей выпечки, кондитерских вкусностей и свежего кофе.
Открывая пиццерию, каждый предприниматель мечтает об успехе, уникальности и расширении своего бизнеса.
Кто получил награду UBA 2023?
Франчайзинговый пакет, который называют также франчайзинговой лицензией или франшизой - это основа франчайзинговой системы
Если в целом франчайзинг ассоциируют с бизнесом, то уже хорошо! Но стоит знать, что конкретно представляет из себя франчайзинг. Ведь это способ организации своего дела
Франчайзинговые системы можно структурировать по многим критериям. Представляем наиболее популярную классификацию
Перед тем, как присоединиться к выбранной сети, стоит хорошо проанализировать свои возможности и личность франчайзера
Подсчитайте, хватит ли вам финансовых средств на покупку франшизы и покрытия текущих расходов
Что отличает пиццу «ROMA ДОМА» от других?
Какое уникальное предложение предлагает пиццерия «ROMA ДОМА»?
Что особенного в пекарне "Ваш Лаваш" и почему эта франшиза считается успешной?
Завтраки, свидания, вечеринки, знакомство с украинской культурой и интересными людьми —это все о ресторане украинской кухни "НАЙ".
Как открыли пекарню и какие франшизы сейчас считаются трендовыми?
Вместе мы поднимаем уровень экономики государства и популяризируем кофейни формата To Go. Современное решение в сфере кофейного бизнеса.
Информация, размещенная в каталоге, предоставлена представителями франчайзинговых и партнерских систем. Перед подписанием договора о сотрудничестве стоит внимательно проанализировать привлекательность предложения. Редакция сохраняет за собой право редактирования списка систем в каталоге и обновление информации, содержащейся в нем. В случае недостоверности или неактуальности данных в каталоге просим сообщить об этом редакции.