Запущен сайт для предпринимателей — Franchising.ua. Он космос!

Четверг
23.01.2020
Franchising.ua — ресурс о развитии собственного дела, франчайзингового бизнеса и построение сетей.
 

З 2020 року сайт Franchising.ua належить компанії Franchise Group та є частиною міжнародної сім’ї сайтів про франчайзинг. До цього портал був власністю польської компанії Profit System.
«Сайт Franchising.ua  розвивається за новою концепцією та дає унікальні можливості для розміщення та просування франшиз, а також міститиме максимум інформації про стан франчайзингового ринку. У нас амбітна задача – зробити його порталом №1 у для бізнесменів та стимулювати розвиток франчайзингу в Україні», - каже Мирослава Козачук, співласник та СЕО Franchise Group.


 Основні теми, як будуть висвітлюватися на Franchising.ua:
-  Створення та продаж франшиз
-  Історії успіху франчайзерів та франчайзі
-  Рейтинг франшиз
-  Дослідження та аналітика ринку франшиз
-  Можливості для продажу нових та існуючих франшиз
-  Каталог українських та зарубіжних франшиз. Зручний підбір франшиз
-  Анонси вітчизняних та міжнародних виставок та інших подій зі світу франчайзингу
-  Можливості для навчання для підприємців, які хочуть створити, купити франшизу, або розвивати компетенції як менеджер по франчайзингу.

Власників мереж, франчайзі, підприємців чекають цікаві новини, анонси подій та історії успіху зі світу франчайзингу. Журналісти знайдуть інформацію з перших рук про тренди та тенденції розвитку ринку франчайзингу.

Окреме прохання до підприємців – надсилайте інформацію про свою франшизу та отримайте спеціальні умови на розміщення. Також просимо підприємців надсилати цікаві, теми, ідеї та новини про діяльність вашої компанії -  найцікавіші будуть опубліковані на новому ресурсі.

Franchise Group – міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на франчайзингу. Компанія брала участь у створенні  500 франшиз і продала більше 4000 франчайзингових об'єктів, регулярно організовує профільні виставки, конференції, презентації, а також майстер-класи.
Franchise Group співпрацює з такими відомими українськими брендами як кав'ярні «Франс.уа» і «Сімейна пекарня», «Еко-Лавка», G.Bar, STEM-школа INVENTOR, мережа ресторанів Salateira, Сім’я Дмитра Борисова, міжнародна мережа хостелів Dream Hostel та іншими відомими франшизами. 
У 2015 році Franchise Group запустила масштабний проект для власників і керівників, націлених на масштабування бізнесу – «Перша школа франчайзингу», що популяризує культуру ведення бізнесу по франчайзингу і розвиває ринок через високопрофільне навчання.