форум: Нова концепція у галузі флористики 242

blues 18.10.2010 *.188.28.148.109.threembb.co.uk

Доброго дня!

 Мене звати Аnn, і я є власником унікального онлайн-бізнесу в Лондоні (Великобританія) під назвою "Blue&Blooms" (www. blueandblooms.co.uk). Ми спеціалізуємося на персоналізації  живих квітів. Це нова концепція у  галузі флористики, і ми були першою компанією у Великобританії, яка запровадила друк особистих повідомлень і зображень на живих квітах.
Можливість персоналізувати квіти означає, що нашою цільовою аудиторією є:
-Корпоративний сектор
-Весілля
-Подарунки

В даний час ми хотіли б запровадити наш бізнес в Україні. Якщо Ви ділова, амбіційна і творча людина, ми шукаємо Вас. Ми надамо Вам обладнання та проведемо необхідне навчання, щоб ви могли вести бізнес з першого дня. Досить скоро бізнес буде дуже активний, оскільки наближається Новий рік,  Різдво, День Св. Валентина та 8 березня.

Будь ласка, завітайте на наш сайт. Якщо Вам сподобалась наша продукція і Ви зацікавлені у співпраці, будь ласка, зв'яжіться зі мною по е-мейлу: ann@blueandblooms.co.uk.
(Англійської мови переважно)

Я з нетерпінням чекаю на Вашу відповідь.

З повагою,

Аnn

на форуме

Редакция не несет ответственности за содержание сообщений, отправленных пользователями форума. Сообщения рекламного характера, а также те, что противоречат этическим принципам или могут навредить репутации и хорошему имени, будут удалены, а авторы таких сообщений безоговорочно заблокированы.

IP адрес компьютера учасника форума, который отправляет сообщение, отображается для всех посетителей.

Редакция портала оставляет за собой право частично или полностью использовать в статьях портала Franchising.ua содержание сообщений, которые публикуются на форуме пользователями.

Наш контакт: info@franchising.ua.