форум: Світ Донатс - таке можливо тільки в Україні !!! - общественное питание 15

Eduard 18.03.2013 *.130.185.58.91

1

Тільки після становлення України як правової Європейської держави зникне бажання і головне можливість створювати такі бренди , які являються лиш жалюгідною копією всесвітньо відомих компаній - в даному випадку це Dunkin Donuts (США). Вони навіть пропонують франшизу. Це саме можу сказати про різні Burger Club, Royal Burger і т.д. Навіть у своїх логотипах вони використовують ту ж саму гаму кольорів. Тільки після входження відомих світових сіток фаст-фуду на ринок України і можливості судових позовів відносно порушень прав інтелектуальної власності все стане на свої місця. І не буде на Київських вулицях продаватися кава під брендом Starducks. А поки ми в цьому плані залишаємось на рівні Африканських країн.

на форуме

Редакция не несет ответственности за содержание сообщений, отправленных пользователями форума. Сообщения рекламного характера, а также те, что противоречат этическим принципам или могут навредить репутации и хорошему имени, будут удалены, а авторы таких сообщений безоговорочно заблокированы.

IP адрес компьютера учасника форума, который отправляет сообщение, отображается для всех посетителей.

Редакция портала оставляет за собой право частично или полностью использовать в статьях портала Franchising.ua содержание сообщений, которые публикуются на форуме пользователями.

Наш контакт: info@franchising.ua.