форум: Схід і Захід узято, далі - курс на Київ 242

prybyralnyk 08.12.2009 *.93.175.205.139

1

Як стало відомо, близько 21:00 у вівторок 8 грудня Дід Мороз та Санта-Клаус раніше запланованого з'явились з попереднім візитом на Україну, а виявляється вони просто хотіли подивитись як тут справи і хто як готується до Нового Року.

Виявляється, що прибирання й очищення магазинів від цьогорічного бруду ще й не розпочиналось... Тому шановані гості в терміновому порядку доручили "Універсальному Прибиральнику" якнайшвидше розвинути мережу своїх представництв в містах та регіонах України (особливо вони просили звернути увагу на столицю Київ).

А потім чарівні гості якимось, тільки їм відомим, трохи магічним чином зникли, залишивши після себе - ПОДАРУНОК - цілий місяць безкоштовного користування франшизою "Універсальний Прибиральник"... Отакої...

на форуме

Редакция не несет ответственности за содержание сообщений, отправленных пользователями форума. Сообщения рекламного характера, а также те, что противоречат этическим принципам или могут навредить репутации и хорошему имени, будут удалены, а авторы таких сообщений безоговорочно заблокированы.

IP адрес компьютера учасника форума, который отправляет сообщение, отображается для всех посетителей.

Редакция портала оставляет за собой право частично или полностью использовать в статьях портала Franchising.ua содержание сообщений, которые публикуются на форуме пользователями.

Наш контакт: info@franchising.ua.