форум: форнетти - общественное питание 15

Maxdid 16.10.2012 *.195.182.194.16

Не советую Форнетти. Уже пол года не могу получить обратно деньги за возврат печей. Звонил, писал - ответ один Вас поставили в очередь через неделю будут деньги.

Malina 08.02.2013 *.91.218.33.190

1

Здравствуйте.

ДОНЕЦК.

Предлагаем стаканчики, салфетки и сахар по ОЧЕНЬ низким ценам. К примеру, бумажные стаканчики отличного качества объемом 200 мл по цене 11 копеек (в среднем по рынку 25-30 копеек). 20 кг сахара по цене 30 грн (имеется сертификат качества на все продукты). Возможна работа по официальным договорам.

Условия сотрудничества в г. Донецк уточняйте по телефону 063 97 53 845 или пишите запрос на прайс malina.production@gmail.com

Романа 08.04.2013 *.nat0.ntktv.ua

3

привіт всім!ви тут про форнетті а я вам про Чудо-піч розкажу правдиву історію..так вот 2011 року надумала відкрити я біля коледжу точку Чудо-піч...якість гарна порівнюючи з Форнетті звичайно тут Львів робить краще але....добре гроші за ніби аренду в залог ми проплатили ларьок зробили, світло провели і т.п...тим більше місце арендоване..дітей море,один з найбільших коледжів міста але спочатку було гарно добре прийшло літо біда...далі про того чоловіка що розказував про 100грн.в денб чистими чиста правда..потім були нальоти різнх служб...мол давай бабки і тоді проробивши півтора року залізши ще у борги рішила закрити!!!але не тут то було...вони мялись і нехотіли приіжати тіпа обстежувати техніку адже за цей час капає ім бабло-тобто вони відмінусовують від моіх 15 штук авансу кожен місяць 150 грн!!!нарешті пройшло 3 міс.приперлись забрали обладнання сказали шо воно ів ідеальному стані і гроші до тижня вирахують відмінусують і повернуть остаток...я порахувала якщо відняти рекламу наклейки точніше і і ті місяці робочі хоча 2 літа були не в експлуатаціі, то виходила 12300...а повернули заледве 11000 причому мінус банківські послуги які в першому випадку оплачувала я!!!!та ще й виплачували мені ці гроші протягом 3,5 місяців чи навіть 4-х!!!!вони висилали частинами а в договорі чітко говорится що якщо вони не розраховуються то штраф за кожен день приблизно на моій сумі мав би становити по 800грн в день!..я думала на них подати але мій адвокат як глипнув по арбітражному суду Львова скільки на них подають і виграють то я рішила хай живуть!!1але платити вони точно не мають чим!!!от такак чулова ЧУДО_ПІЧ!!!!

Alex Manyk 21.07.2015 *.mail.fornetti.com.ua

1

Прочитала отзывы и удивилась! Я давно работаю с Форнетти, купила франшизу и стала за прилавок... От работы получаю массу удовольствий! И продукция качественная и любые спорные ситуации всегда решаются максимально удобно и быстро.

Frozenfood UA 22.04.2020 *.93-183-241-83.datagroup.ua

1
Frozenfood.com.ua

на форуме

Редакция не несет ответственности за содержание сообщений, отправленных пользователями форума. Сообщения рекламного характера, а также те, что противоречат этическим принципам или могут навредить репутации и хорошему имени, будут удалены, а авторы таких сообщений безоговорочно заблокированы.

IP адрес компьютера учасника форума, который отправляет сообщение, отображается для всех посетителей.

Редакция портала оставляет за собой право частично или полностью использовать в статьях портала Franchising.ua содержание сообщений, которые публикуются на форуме пользователями.

Наш контакт: info@franchising.ua.